Thorsminde Coastal Roklub

Så kom endelig den officielle udmelding, vi har ventet meget spændt på:

Grønt lys til sociale arrangementer – også med overnatning!

Kulturministeriet og Sundhedsstyrelsen er nu klar med retningslinjer og anbefalinger for sociale arrangementer med og uden overnatning. Bemærk, at der er tale om sociale arrangementer inden for det alm. Forsamlingsforbud – retningslinjer for sommerlejre forventes klar medio juni. 

Nu kan vi igen mødes til sociale arrangementer i den lokale idrætsforening – og det er endda muligt at kombinere det med overnatning på fx en træningsweekend eller lign.

Rammen er det almindelige forsamlingsforbud.

Der er grønt lys til sociale arrangementer med og uden overnatning, så længe de finder sted inden for det almindelige forsamlingsforbud på hhv. 50 personer indendørs og 100 personer udendørs.

Sociale arrangementer bør desuden afholdes inden for det enkelte hold eller faste gruppe, der træner sammen.

Ved planlægning af en tur med overnatning er det vigtigt, at de ansvarlige sikrer, at:

  • - der ikke opstår f.eks. mylder ved afrejse
  • - flest mulige aktiviteter afholdes udendørs
  • - der er klarhed over håndtering af opstået smitte undervejs. Der bør foreligge en plan for håndtering af personer med opståede symptomer under turen, herunder selvisolation indtil personen kan komme hjem.
  • Sundhedsstyrelsens smitteforebyggende råd vedr. rengøring, hygiejne, soverum, indeklima mv. efterleves.


Herfra skal blot lyde;
Vi troede på det, og nu er det en realitet... Vi gennemfører Sommerhøjskolen 2021 som planlagt.

Vi vil overholde alle de forskellige retningslinjer der er for at undgå/minimere smitterisiko, og vi opfordres selvfølgelig jer alle til at støtte om det!

Der er bla. krav om at deltagere i Sommerhøjskolen møder op med et coronapas, eller en negativ test. Testen må ikke være mere end 72 timer gammel.
- Vi undersøger og understøtter, at der undervejs i forløbet i uge 27 bliver mulighed for corona test, således at alle deltagere "er dækket ind" med enten coronapas eller negativ test resultat under hele forløbet!

Tilbud om indkvartering i Havet og Fjordens Hus, fredag den 2.7.2021 sidst på dagen:
Da flere kommer langvejs fra, og det måske kan knibe med offentlig transport "ude vest på" en god lørdag tidligt på dagen, - så tilbyder vi, at der kan indkvarteres fredag sidst på dagen/om aftenen.
Vi er nogle stykker fra arrangørgruppen, der møder op i Thorsminde fredag sidst på dagen - så døren til Havet og Fjordens Hus vil være åben!
Hvis du kommer sidst på eftermiddagen, kan vi tilbyde "fælles aftensmad" kl. 19:00 i Havet og Fjordens Hus - betalt individuelt på dagen.
Vi tilbyder at tage imod bestilling og afhentning af take away aftensmad fra Cafe Havglimt - se **vedhæftede billede af Menuplanen.

Ønsker du at indkvartere fredag den 2.7.2021 - og ønsker du at deltage i fælles aftensmad fredag kl. 19:00
- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og meddel ca. ankomsttidspunkt og valg af mad fra menukortet fra Cafe Havglimt.

 
Der er nu tilmeldt 18 deltagere (7 ledige pladser), og vi vælger på baggrund af evt. usikkerhed for tilmelding ifm. manglende viden om overnatning/indkvartering, at forlænge tilmeldingsfristen  til søndag den 20.6.2021 

Kender du en', der måske overvejer at deltage i Sommerhøjskolen?  Opfordre vedkommende til at sende en tilmeldingsblanket: 

http://thorsminderoning.dk/images/2021Sommerhoejskole/Solo_Tilmeldingsblanket__Sommerhjskole_2021__11122020-ni.pdf  
til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

      

 

Facebook

Kalender


Copyright © 2015.