Thorsminde Coastal Roklub

Thorsminde Coastal Roklub (TCR) arrangerer:

"Nissum Fjord Rundt, - besøg fjordhavnene fra vandsiden".                                                             
Lørdag den 25. og søndag den 26. september 2021


Roklubbens medlemmer og roklubbens venner i andre roklubber inviteres med til denne ”Nissum Fjord Rundt” weekend,
da vi i TCR gerne vil have, at mange flere får kendskab til roklubbens virke og lokalområdets mange ”perler”.Her ved deadline for tilmelding til dette arrangement, er det glædeligt at meddel, vi bliver minimum 14 deltagere!
Der er repræsentanter med fra ikke mindre end 10 roklubber!

Tilmeldte deltagere vil i løbet af nogle dage modtage en kort info om arrangementet, dette udsendes direkte til alle tilmeldte via mail.

Nogle tilmeldte har spurgt; "Hvornår skal vi betale for deltagelse?"
- Vi som arrangører lægger ud ved indkøb, og vi samler alle udgifter relateret til dette arrangement, hvorefter vi fordeler udgifterne ligeligt mellem alle deltagere, og betaling skal så blot ske efter det samlede regnskab er afsluttet og udmeldt!


Skulle der stadig være en enkelt eller to roere, der ikke lige fik tilmeldt, men som gerne vil være med, kan vi tilbyde, at der kan tilmeldes op til arrangementet løber af stablen, dog med forbehold for, at der måske skal ske fordeling af "rotider" i løbet af weekenden, hvor flere roere deles om samme ro sæde!

Tilmelding: Skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Facebook @thorsminderoning  &  Thorsminde Coastal Roklub

9.9.21-ni


Facebook

Kalender


Copyright © 2015.