Thorsminde Coastal Roklub

 
Sommerhøjskolen med fokus på coastal roning 2022, er desværre aflyst.
Arrangørgruppen for højskolen har besluttet at aflyse arrangementet grundet for få tilmeldinger.

Trods en endnu tid inden deadline for tilmelding, har vi valgt at aflyse, at hensyn til de 9 tilmeldte, således der forhåbentlig er mulighed for at arrangere alternativ ferie/aktivitet i uge 26.
Ligeledes af hensyn til den grundlæggende planlægning af højskolen, idet det er på nuværende vi skal lave endelige bindende aftaler med "leverandører" af ydelser til højskolen osv...

- Vi skønner det er umuligt at få yderligere 8-9-tilmeldinger ind, inden deadline for tilmelding, og vi skal minimum have 17-18 deltagere, for at få tingene til at hænge sammen!

Vi beklager meget denne aflysning, men har tanker og ideer til nye tiltag for næste år i Thorsminde!

 
Der arbejdes på at gennemføre en "hygge ro-weekend" som alternativ/plaster på såret, for de, af de tilmeldte der måtte ønske dette, og i øvrigt andre roere der kan have lyst til at være med, således der bliver arrangeret et weekend-ophold med coastalroning, og godt socialt samvær i TCR-regi, Havet og Fjordens Hus, fredag den 24. - 26.6.2022.


Kan nu oplyse, at "hygge-ro weekendden 24.-26.6.2022 gennemføres, dette på baggrund af flere positive tilbagemeldinger!

Der udsendes snarest info om denne "hygge-ro weekend",- ligesom der lægges opslag her på siden, med mulighed for konkret tilmelding, dels fra tidligere tilmeldte v Sommerhøjskolen og dels andre interesserede roere...

Hold øje med denne hjemmeside og Facebook @thorsminderoning og Thorsminde Coastal Roklub


23.5.2022-ni

Facebook

Kalender


Copyright © 2015.