Thorsminde Coastal Roklub

Fredag den 24. til søndag den 26.6. gennemførte Thorsminde Coastal Roklub  (TCR) en "Hygge Ro-weekend" med roning i coastalbåde på Nissum Fjord.

Arrangementet var som et "plaster på såret" ifm. aflysningen af årets Sommerhøjskole 2022.


I alt 11 roere deltog i arrangementet, og der var repræsentation fra ikke mindre end 7 roklubber, og også deltagelse af roere, der besøgte Thorsminde og TCR for første gang!

Fredag aften startede med hyggelig fællesspisning i Havet og Fjordens Hus, - og inden da, blev endnu en TCR havebænk indviet. Finn fra TCR er arkitekten og håndværkeren på disse 2 lækre sidde-installationer!
Solnedgangen blev kigget på, - eller rettere, det vi nu kunne se af solen igennem skyerne, fra klitterne v Thorsminde, alt imens vi nød et glas "frugtsaft" tilsat brownies fra Cafe Havglimt!

Lørdag blev der gennemført 2 roture på Nissum Fjord, - afbrudt af en lækker frokost med lune fiskedeller. Sidst på dagen blev kreeret en super lækker aftensmad, - masser af frisk fisk i fad tilsat grøntsager fra Nørgårds Fisk og Røgeri i Thorsminde, elegant sammensatte salater ala Annie og super nærende og sund dessert fra Annies hånd; Lækre modne jordbær tilsat en delikat marengsbund, selvfølgelig toppet med sund pisket fløde!

Lørdag aften blev benyttet til en gåtur til havet, en tur i det varme vildmarksbad og social råhygge!

Søndag igen en rigtig god rotur på fjorden, nogle roere fik en omgang "teknik-træning" i C 4x+ - og frokosten bød bla. på friske lune fiske filetter!

Alt i i alt en rigtig god og hyggelig RO-weekend i Thorsminde, hvor det endnu engang blev bevist, at coastal bådene kan bruges til både tur/motion, træning, instruktion og ræs!


Tak for hyggeligt samvær!


Lidt forskellige stemningsbilleder fra "Hygge Ro-weekenden"...

    

  

     

   

    

28.6.2022-ni
  Facebook

Kalender


Copyright © 2015.