Thorsminde Coastal Roklub

Havet og Fjordens Hus, Thorsminde.Thorsminde Coastal Roklub og DFfR Costal Rowing Center holder til i og ved Havet og Fjordens Hus.


Havet og Fjordens Hus er ejet og driftes af Holstebro Kommune.
Der er ansat en daglig serviceleder, - Rikke Nygaard, telefon 9611 6971, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
- Til orientering, så er Rikke også medlem af Thorsminde Coastal Roklub, og sidder i roklubbens bestyrelse, herudover er Rikke den ene af roklubbens 2 tilsynsførende for DFfR udstationerede både i Thorsminde,
https://roning.dk/kerneydelser/kap-og-bredderoning/coastal-rowing-center/ 

Havet og Fjordens Hus rummer også Thorsminde Naturskole, ligesom Thorsminde Hallen hører under samme "tag"!

I bygningen hvor Thorsminde Coastal Roklub har bådhal, findes adgang til toilet og omklædningsrum til sauna, - sauna med kik ud over Nissum Fjord og kanalen mellem fjorden og Vesterhavet!
Yderligere er der et kajakhotel i samme bygning, hvor der lejes pladser ud til opbevaring af kajakker til private personer.

Sidst men ikke mindst, ved og omkring bådhallen er der 2 stk. vildmarksbade, udendørs opholdsarealer, grillmuligheder osv...

Havet og Fjordens Hus har et brugerråd, der består af alle husets brugere, herunder Thorsminde Coastal Roklub, Dansk Forening for Rosports og samarbejdspartnere i Thorsminde, så som Thorsminde Borgerforening, Thorsminde Camping m.fl..

 

Havet og Fjordens Hus, Thorsminde Coastal Roklub og DFfR Coastal Rowing Center er med garanti et besøg værd!

Om du vælger at besøge Thorsminde som enkeltperson, eller I vælger at henlægge roklubbens langtur, - ferie eller weekendtur til Thorsminde, hvor I er mange deltagere, er der muligheder for forenings-indkvartering i Havet og Fjordens Hus.

Havet og Fjordens Hus
tilbyder indkvartering op til 60 personer!
Se mere om foreningsophold i Havet og Fjordens Hus  HER -
eller et godt alternativ er indkvartering på Thorsminde Camping https://www.thorsmindecamping.dk/ der ligger i tæt gå afstand til/fra Havet og Fjordens Hus.

Ved brug af sauna og vildmarksbade og evt. brug af Thorsminde Hallen, findes specielle billige priser - kontakt Rikke og hør nærmere!


Lokale råvarer – bragt til døren

Havet og Fjordens Hus har lavet fortrinlige aftaler med leverandører i lokalområdet, så I kan få en autentisk oplevelse. Den lokale fiskemand og købmanden tilbyder at levere friske madvarer lige til døren under jeres ophold i Havet & Fjordens Hus.

Ved prisforespørgsel og booking for foreningsophold,
kontakt Rikke Nygaard, telefon 9611 6971, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Havet og Fjordens Hus

Skolegade 25
Thorsminde
6990 Ulfborg

 

 

 

 


5.4.2020-ni


Copyright © 2015.