Thorsminde Coastal Roklub

Thorsminde Coastal Roklub gennemfører endnu engang -

Sommerhøjskole med fokus på coastalroning, lørdag d. 4.7. til fredag den 10.7. 2020

Arrangør:
Thorsminde Coastal Roklub,
Havet og Fjordens Hus
Skolegade 25
Thorsminde


1.7.2020

Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 2020.

Det er endelig afklaret og afgjort - Vi gennemfører den planlagte Sommerhøjskole med fokus på coastalroning!
I forhold til coronasituationen vil vi lave nogle tiltag, således at alle anbefalinger kan overholdes, og alle deltagere kan føle sig sikker og tryg!


Vi har modtaget 19 tilmeldinger, - med deltagere fra det meste af DK!
Tak for jeres tilmeldinger, vi glæder os ufattelig meget til at møde jer i Thorsminde den 4.7.2020

Alle deltagere kan inden få dage forvente at modtage en INFOmail fra TCR med yderligere oplysninger om arrangementet, og ikke midst en opdateret deltagerliste med deltagernes kontaktoplysninger, således der er mulighed for at aftale evt. "samtransport" til og fra Thorsminde!

Vi arbejder i øjeblikket på de sidste fineser omkring ugeprogrammet for arrangementet - dog således at vi forbeholder os retten til at ændre i dette, - men selvfølgelig altid til deltagernes fordel!


Til inspiration findes nu et foreløbigt ugeprogram for Sommerhøjskolen.
Vi arbejder fortsat på enkelte elementer i programmet!
Vi gør opmærksom på at programmet er vejledende, vi forbeholder os retten til ændringer!

Se programmet!

Afklarende spørgsmål eller yderligere oplysninger
www.thorsminderoning.dk eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  


6.6.2020

Vi bliver mere og mere sikker på, at vi kan gennemfører den planlagte Sommerhøjskole med fokus på coastalroning!

I den forgangne uge har vi som arrangører undersøgt forskellige evt. faldgruppe, som måske kunne stikke en åre i hjulet, og dermed være årsag til, at vi måtte aflyse arrangementet.

MEN, selvom corona situationen er alvorlig, så kan vi meddele, at Sommerhøjskolen bliver afviklet på sikker og tryg måde, - vi kan overholde alle de nuværende begrænsninger og anbefalinger, for at undgå smittespredning, og samtidig garanterer vi for en aldeles spændende oplevelse, ved at deltage i dette arrangement.

Se yderligere informationer om Sommerhøjskolen med fokus på coastalroning!

Se det foreløbige ugeprogram for Sommerhøjskolen 2020

Vi venter selvfølgelig spændt på de konkrete politiske forhandlinger der foregår i denne weekend, med henblik på lempelser og yderligere åbninger af samfundet - selvfølgelig fortsat med fokus på at minimere smittespredningen, og sker der lempelser målrettet indendørssporten, tænkes dette blot at forbedre vores bestræbelser på at afvikle en spændende Sommerhøjskole i perioden 4.-10.7.2020


Deadline for tilmelding er den 15.6.2020, og jo før vi får tilmeldingerne ind, kan vi optimere vores planlægning af arrangementet.

Vi venter spændt på DIN tilmelding - du skal blot klikke HER, og du kommer ind på tilmeldings blanketten!

Håber vi ses i Thorsminde i starten af juli måned!

Thorsminde Coastal Roklub

 

 


26.5.2020

Vi arbejder fortsat hen imod at gennemføre den planlagte Sommerhøjskole med fokus på coastalroning.

Til inspiration findes nu et foreløbigt ugeprogram for Sommerhøjskolen.
Vi gør opmærksom på at programmet er vejledende, vi forbeholder os retten til ændringer!

Se programmet!

- Tilmeldingsfristen er ændret fra den 1.6. til den 15.6.2020
- Tilmeldte bør derfor være forberedt på et kort varsel, ved evt. aflysning af arrangementet!

  17.5.2020

Thorsminde Coastal Roklub satser fortsat på at gennemføre den planlagte Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 2020

På baggrund af de seneste udmeldinger fra DIF og DFfR den 14.5.2020 ifm. genåbning af samfundet og ikke mindst landets roklubber, fastholder bestyrelsen i Thorsminde Coastal Roklub planen om at gennemføre årets Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 4.-10.7.2020

På baggrund af anbefalingerne fra dels sundhedsmyndighederne, dels DIF og DFfR, mener vi at det vil være fuldt forsvarligt, og det kan lade sig gøre at gennemføre arrangementet i juli måned.

- Det er nu muligt at benytte alle typer af både ved Sommerhøjskolen; C1x, C2x og C4x+
- Vi kan danne mindre "ro grupper" på max. 10, der ror sammen under hele arrangementet.
- Vi kan overholde alle anbefalinger for at minimere smittefaren under hele arrangementet, der er masser af plads i Havet og Fjordens Hus til indkvartering og ophold, og sidst men ikke mindst, der er højt til loftet i Thorsminde!

Eneste "bump på vejen" lige nu er det gældende forsamlingsforbud - max. 10 personer, og så skal det afklares, om vi til den tid kan få ophold i Havet og Fjordens Hus.
men vi afventer i øjeblikket myndighedernes generelle anbefalinger, og forhåbentlig lempelser af forsamlingsforbuddet fra den 8.6.2020.


- Indtil videre, planlægger vi med, at vi gennemfører Sommerhøjskole 2020 i Thorsminde!
- Tilmeldingsfristen er ændret fra den 1.6. til den 15.6.2020
- Tilmeldte bør derfor være forberedt på et kort varsel, ved evt. aflysning af arrangementet!
- Tilmeldte som har indbetalt depositum på kr. 500, får pengene tilbage, ved en evt. aflysning.

Se mere om dette spændende arrangement:
http://thorsminderoning.dk/index.php/sommerhojskole-fokus-pa-coastalroning-uge-28-2020


Afklarende spørgsmål, skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring/sms tlf. 2982 8120

  11.5.2020

Thorsminde Coastal Roklub satser på at kunne gennemføre den planlagte Sommerhøjskole med Fokus på coastalroning

På baggrund af de seneste udmeldinger fra sundhedsmyndighederne den 10.5.2020 ifm. genåbning af samfundet, fastholder bestyrelsen i Thorsminde Coastal Roklub planen om at gennemføre årets Sommerhøjskole med fokus på coastalroning.

I kraft af genåbning af udendørssporten generelt, dog med de begrænsninger der beskrives i anbefalingerne fra dels sundhedsmyndighederne  og dels DIF og DFfR, mener vi at det vil være forsvarligt, og det bør kunne lade sig gøre at gennemføre arrangementet i juli måned.

Vi satser i øjeblikket på at begrænsningerne af brug af bådtyper bliver ændret i takt med de almindelige lempelser ift. coronasituationen. Hvis vi i juli måned 2020 fortsat kun må benytte mindre bådtyper som 1x og 2x, vil der opstå en situation, som vil få stor indflydelse på afviklingen af et sådan arrangement.

Vi afventer i øjeblikket mere generelle anbefalinger/vejledninger fra DIF/DFfR, dette i henhold til forholdene herefter 10.5.2020.


Indtil videre, planlægger vi med at vi gennemfører Sommerhøjskole 2020!

Afklarende spørgsmål, skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring/sms tlf. 2982 8120

   3.5.2020


Bestyrelsen i Thorsminde Coastal Roklub, og arbejdsgruppen der arrangerer Sommerhøjskole 2020, fastholder stadig planen om at gennemføre Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 2020.

Corona situationen bevirker, at vi står lidt i et vakuum ift. gennemførsel af den planlagte Sommerhøjskole 2020 med fokus på coastalroning.

Vi afventer nu, hvilke udmeldinger myndighederne kommer med mhp. tiden efter den 10.5.2020, ligesom vi også afventer de anbefalinger som DIF og DFfR kan tænkes at komme med ift. rosporten muligheder i fremtiden - efter den 10.5.2020

Indtil videre, planlægger vi med at vi gennemfører den planlagte Sommerhøjskole 2020!

Se mere om dette spændende arrangement herunder, ligesom du finder link til opslag og tilmeldingsblanket!

Afklarende spørgsmål, skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring/sms tlf. 2982 8120

   


17.3.2020

Tilmeldingerne til den kommende Sommerhøjskole 2020 i Thorsminde Coastal Roklub kommer stille og roligt ind i vores mailbox
Tak for opbakningen til dette tilbud!


Aktuelt:
Vi følger selvfølgelig nøje udviklingen mht. coronasituationen. Vi håber selvfølgelig at vi kan gennemføre Sommerhøjskolen som planlagt i juli måned 2020, men viser det sig nødvendigt at aflyse, meddeler vi dette så tidligt som muligt via opslag her på hjemmesiden, på vores Facebook side og gruppe, ligesom tilmeldte bliver kontaktet direkte via mail.
Tilmeldte der har indbetalt depositum ved tilmelding får selvfølgelig tilbagebetalt dette beløb!


Se her nedenfor diverse oplysninger om Sommerhøjskolen med fokus på coastalroning 2020


Tilmelding til Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 2020
Du skal tilmelde på vores tilmeldingsblanket (PDF-format), som du finder HER

Print blanketten ud, udfyld denne, underskriv selv, og få en roleder fra din egen roklub til at attestere dine oplysninger på blanketten!

Scan blanketten ind og send til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
OSS - Ofte Stillede Spørgsmål:

Hvor meget roerfaring skal jeg have for at kunne deltage?
- Vi kræver gennemført roning i robåde i minimum 2 sæsoner. Du skal have en god viden om og erfaring med roning i robåd, og skal kunne håndtere "rorgænger" opgaver i en robåd, under ledelse af bådens ansvarshavende styrmand.

Skal jeg kunne ro med 2 årer, for at kunne deltage?
- Nej, det er ikke et krav, vi tilbyder også roaktivitet/instruktion til roere der prøver dette for 1. gang!

Skal jeg have erfaring med coastalroning for at kunne deltage?
- Nej, blot du er frigivet som roer, kan du deltage. Vi tilbyder roaktivitet i coastalbåde, også for uerfarne ved Sommerhøjskolen!

Skal jeg være uddannet og godkendt DFfR langtursstyrmand, for at kunne deltage i Sommerhøjskolen?
- Nej ingen krav om dette, vi satser på at have nok af styrmænd, dels via arrangørgruppen, medlemmer af Thorsmidne Coastal Roklub, og dels via tilmeldte deltagere!

Skal jeg have aflagt en svømmeprøve for at kunne deltage?
- Ja, det skal du. Du skal have gennemført en svømmeprøve, min. 300 meter, indenfor de sidste 12 måneder.
Du skal føle dig sikker i og på vandet, og du skal kunne bjerge dig selv i vandet!

Kræves der noget specielt rent fysisk for at jeg kan deltage i Sommerhøjskolen?
- Ja, du skal have et "godt helbred", og have den fysiske tilstand, der er nødvendig, for at kunne ro ture på op til 20 km. uden skift undervejs.

Skal jeg være medlem af en roklub for at kunne deltage?
- Ja det skal du, dette for at sikre at alle deltagere er medlem af "Ro Danmark". Du skal have en leder fra en roklub, der med underskrift på tilmeldingsblanketten  kan attestere, at du er et nuværende klubmedlem, og dine oplysninger på tilmeldingsblanketten om roerfaring og evt. rettigheder er korrekte - hvorved du som deltager får en langturstilladelse fra din egen roklub.
 11.11.2019


Opslag og invitation til Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 2020


Print opslag og invitation inkl. tilmeldingsblanket.

Du finder opslag og invitation inkl. tilmeldingsblanket (PDF-format) HER


Tilmelding til Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 2020

 
Du skal tilmelde på vores tilmeldingsblanket (PDF-format), som du finder HER

Print blanketten ud, udfyld denne, underskriv selv, og få en roleder fra din egen roklub til at attestere dine oplysninger på blanketten!

Scan blanketten ind og send til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS - Vi har sat max 30 deltagere til dette arrangement.
Deltagelse efter princippet "først til mølle".


Vi glæder os til at se jer i Thorminde i uge 28 / 2020


 
26.10.19


Thorsminde Coastal Roklub her evalueret Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 2019 
- og selvfølgelig kaster vi os igen ud i et spændende projekt - vi gennemfører endnu en Sommerhøjskole i 2020!


Copyright © 2015.