Thorsminde Coastal Roklub gennemfører (selvfølgelig! ) endnu engang!

TCR Sommerhøjskole - med fokus på coastalroning.
Lørdag d. 3.7. til fredag den 9.7. 2021


Arrangør:
Thorsminde Coastal Roklub

Havet og Fjordens Hus
Skolegade 25
Thorsminde


12.7.2021

Thorsminde Coastal Roklub
- Sommerhøjskole med fokus på coastalroning, 3.-9.7.21


- Ingen sommerhøjskole i Thorsminde uden 20 fantastiske deltagere. TAK for jeres måde at være på, I var absolut med til at gøre sommerhøjskolen til netop det sommerhøjskolen skulle være.

- Ingen sommerhøjskole i Thorsminde uden lokalsamfundets opbakning og støtte. Tak for samarbejdet med og indsatsen fra Strandingsmuseet, Redningsstationen, Poul Erik Sig, Rikke fra Havet og Fjordens Hus (Holstebro Kommune), Holstebro Turistbusser ApS, Nørgaard Fisk og Røgeri, Cafe Havglimt, Min Købmand i vandkanten (Thorsminde) og flere leverandører af lokale og friske produkter til brug bla. i køkkenet.

- Ingen sommerhøjskole i Thorsminde uden den fantastiske store og flotte indsats Annika udviste i køkkenregionen. Tak for indsatsen og samarbejdet med arrangører og ikke mindst med deltagerne.

- Ingen sommerhøjskole i Thorsminde uden en aktiv, stræbsom, visionær og samarbejdsvillig arrangørgruppe. En arbejdsgruppe bestående af frivillige medlemmer i og fra Thorsminde Coastal Roklub. Tak for jeres (Gitte Krog PedersenHother HenningsFinn Klaustrup og Ulla Eriksen) måde at løfte opgaven på, tak for samarbejdet, og ikke mindst TAK for resultatet og afkastet af alles indsats.

- Ingen sommerhøjskole i Thorsminde uden hjælp og støtte ifm. lån af coastalbåde i andre klubber. Tak for lån af coastalbåde i Aarhus Roklub og Egå Rosport, og samtidig tak for lån af coastaltrailer ved "Eurow ApS, Rosportens eget selskab".


Medlemmer i en lille og ny coastal roklub i Thorsminde, fik den visionære ide og tanke for godt 4 år siden, at udvikle en "Sommerhøjskole med fokus på coastalroning". Et tiltag der ikke tidligere var set indenfor dansk rosport, og slet ikke på lokal klub niveau!
For 3. år i træk er der nu gennemført en Sommerhøjskole - med masser af coastalroning på fjorden og Vesterhavet, instruktion, turroning, træning, afprøvning af nye bådtyper og romuligheder, Højskolefag om det lokale i og omkring Thorsminde og Vestkysten.
Solnedgang ved Bovbjerg Fyr, erfaringsudveksling mellem deltagerne, alternativ træning og ergometerroning, "det korrekte rotag", aktiv deltagelse i "Nak & Æd", kendskab til både og materiel, bådenes indstillings muligheder, info om muligheder for køb af coastalbåde, dannelse i et socialt ro fællesskab, afslapning og opladning, wellness via vildmarksbade og sauna m.m.
- Sidst men ikke mindst, netværksdannelse blandt coastalroere!


Uge 27/2021 Thorsminde Coastal Roklub,
Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 👍😎


Niels
Formand
Thorsminde Coastal Roklub.


www.thorsminderoning.dk
Facebook @thorsminderoning og Thorsminde Coastal Roklub

  

  

   

   

   

   

   


27.6.2021

Kære deltagere ved Thorsminde Coastal Roklub (TCR) Sommerhøjskolen med fokus på coastalroning 2021.


Til jeres info:


Der er indkommet 20 tilmeldinger, hvilket vi finder er en rigtig god tilslutning til vores arrangement,
- så glæd jer, vi får en super god uge i Thorsminde, med masser af coastalroning, godt socialt samvær og input af forskellig art og karakter!
**Deltagerliste opdateret 25.6.2021 udsendt til deltagerne

Som det fremgår af vores opslag om dette arrangement, kan vi ikke gennemføre en Sommerhøjskole uden Jeres aktive deltagelse.
Hverdagen ved Sommerhøjskolen drives alene via et aktivt samarbejde mellem alle deltagere og arrangører. 
Den enkelte  byder ind med indsats, hvor den enkelte har sine ressourcer og et overskud!
Vi garanterer for, at der i Thorsminde, er så højt til loftet, at der er plads til alle, vi tilbyder det aktive fællesskab, og vi tilbyder den stille krog for den enkelte, som har behov for at være alene!

Vi håber at alle, der er med i uge 27 i Thorsminde høster en masse erfaringer, dette på baggrund af alles aktive input, uanset om det er i praksis eller i holdninger og meninger, idet dette er Sommerhøjskole med bund i tankerne omkring den danske højskoletanke!
**Se hele Ugeprogrammet 

Ankomst og indkvartering:
Den ordinære ankomst/indkvartering og let frokost med sandwich, kaffe/the osv. er stadig som planlagt, lørdag den 3.7.2021 mellem kl. 12:00 og 13:30

Tilbud om indkvartering i Havet og Fjordens Hus, fredag den 2.7.2021 sidst på dagen:
Da flere kommer langvejs fra, og det måske kan knibe med offentlig transport "ude vest på" en god lørdag tidligt på dagen, - så tilbyder vi, at der kan indkvarteres fredag sidst på dagen/om aftenen.
Vi er nogle stykker fra arrangørgruppen, der møder op i Thorsminde fredag sidst på dagen - så døren til Havet og Fjordens Hus vil være åben!
Hvis du kommer sidst på eftermiddagen, kan vi tilbyde "fælles aftensmad" kl. 19:00 i Havet og Fjordens Hus - betalt individuelt på dagen.
Vi tilbyder at tage imod bestilling og afhentning af take away aftensmad fra Cafe Havglimt - se **Menuplanen Cafe Havglimt.

Ønsker du at indkvartere fredag den 2.7.2021 - og ønsker du at deltage i fælles aftensmad fredag kl. 19:00 - send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og meddel ca. ankomsttidspunkt og valg af mad fra menukortet fra Cafe Havglimt, dette senest onsdag den 30.6.2021 kl. 20:00

 

Deltagere
Som udgangspunkt bliver vi en god blanding af deltagere, - der er deltagere fra 14 forskellige roklubber, mange med - og nogle få med mindre eller ingen erfaring med coastalroning, eller roning med 2 årer, men vi garanterer, at alle vil få tilbudt udfordringer svarende til erfaringsniveau og grundlag.

Vi tilbyder instruktion i brug af coastalbåde, roning med 2 årer. Vi tilbyder coastalroning for roere med masser af erfaring, altså tilbud  i bred forstand, dels på Nissum Fjord, og hvis vejr og vind tillader det - coastalroning på Vesterhavet, hvor vi går ud fra stranden ved Thorsminde!
Kort og godt - der bliver mulighed for coastalroning på alle niveauer!


Hvad skal du medbringe?

- Ønsker du at "bo" i telt, så medbring dette, der er masser af plads til udendørs ophold ved Havet og Fjordens Hus.
- Sovepose/sengetøj - Vi har masser af gode madrasser og køjesenge, forskellige soverum og sjove kroge i huset til indendørs overnatning
- Beklædning til land og vand, både på og i vandaktiviteter - og ja, det kan også regne i Thorsminde, og så kan coastalroning godt kaste lidt vådt vand af sig!
Omvendt, kan Thorsminde byde på gode soldage og varme, der indbyder til sol og hav badning, eller måske et hop i vildmarksbadene ved Havet og Fjordens Hus!
- Vi anbefaler, at I medbringer et par neopren sko/støvler til brug ved roning i coastalbåde - også meget praktisk fordi vi færdes på strand, i vandkanten med både sand, mudder- og stenbund!

- Thorsminde har alt - næsten!!
Glemmer du måske et eller andet hjemme, så er der nok en mulighed for at finde noget erstatning i Thorsminde. Byens købmand har et bredt sortiment, ellers kan en tur til Ulfborg højst tænkelig klare opgaven!
I det daglige sørger Sommerhøjskolen for det daglige fælles indkøb, og vi sikrer selvfølgelig også, at der løbende er kolde og tempererede drikkevarer til salg for billige TCR-priser!


  - I disse coronatider....
Som sikkerhed, anbefaler vi, at du medbringer håndsprit til eget brug. Vi sørger selvfølgelig for at have håndsprit, sulfosæbe, desinficerende midler osv til rådighed i det daglige, men har du behov for lige at "tage en spids med %-er" her og nu - ja så er det en god ide, at du har en lille dosis håndsprit med!
- Vi gennemfører Sommerhøjskolen ud fra de gældende corona restriktioner og retningslinjer.

Alle deltagere og arrangører skal bla. leve op til følgende:
Der er krav om fremvisning af coronapas ved ankomst for alle voksne udøvere fra 18 år og derover i indendørsidrætten, - og TCR beregner deltagelse ved Sommerhøjskolen  som "indendørsidræt".

Helt konkret betyder det, at der ved krav om coronapas skal kunne sættes flueben i en af nedenstående muligheder:

  • et negativt testresultat af en covid-19 test, der er højst 72 timer gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget,
  • et positivt resultat af en PCR-test, der er mindst 14 dage og højst 8 måneder gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget,
  • et påbegyndt vaccinationsforløb mod covid-19 (Et vaccinationsforløb anses som påbegyndt mindst 14 dage og højst 42 dage efter den første dosis)
    eller
  • et gennemført vaccinationsforløb (kræver et vaccinationsforløb 1 dosis anses forløbet som gennemført 14 dage efter denne ene dosis. Kræver et vaccinationsforløb flere doser anses forløbet for gennemført efter den afsluttende dosis).

Er der deltagere, der under opholdet skal have foretaget covid-19 test, for fortsat gyldig coronapas, med negativ PCR-test eller Hurtigtest, henvises til testcentre i Ulfborg eller Lemvig, som er de nærmeste ift. Thorsminde.
Deltagerne er selv ansvarlige for at få opdateret coronapas under forløbet i Thorsminde.


Indbetaling af restbeløb for deltagelse.
Hvis I ikke allerede har gjort det!
Vi skal hermed bede jer om at foretage indbetaling af deltagergebyr på konto 7670   5821223.
Ved indbetaling/overførsel meddel venligst navn, det gør arbejdet letter for klubbens kasserer!

** Opslag om Sommerhøjskole 2021
**Appetitvækker for kystbyen Thorsminde og omegn


Sidder I med ubesvarede spørgsmål omkring arrangementet - så ring gerne (se tlf. numre i opslag eller på deltagerlisten) eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kik ind på www.thorsminderoning.dk  - her finder du også oplysninger om arrangementet og meget mere!

Thorsminde Coastal Roklub er også at finde på Facebook @thorsminderoning & Thorsminde Coastal Roklub


Vi glæder os til at møde jer alle i Thorsminde Coastal Roklub!


Med venlig hilsen fra arrangørgruppen, TCR Sommerhøjskole 2021
- Gitte Pedersen
- Ulla Eriksen
- Finn Klaustrup
- Hother Hennings

og
Niels Iversen
Formand Thorsminde Coastal Roklub

 

      

 19.6.2021

BEMÆRK
- DEADLINE FOR TILMELDING TIL TCR SOMMERHØJSKOLE 2021 ER I MORGEN, SØNDAG DEN 20.6.2021.

Der er 6 ledige pladser tilbage!
Vil du ikke gå glip af en fantastisk uge med masser af coastalroning og godt socialt samvær, så send en tilmelding!

Opslag om Sommerhøjskole 2021, PDF-fil til print   

Du kan tilmelde dig, ved at udfylde vores tilmeldingsblanket (PDF-format)

Se hele Ugeprogrammet for dette spændende arrangement!
(Ret til ændringer forbeholdes - selvfølgelig alene til deltagernes fordel!)

 

      

 


9.6.2021

Der er nu tilmeldt 18 deltagere (7 ledige pladser) til TCR Sommerhøjskole med fokus på coastalroning

- og vi vælger på baggrund af de lettede corona restriktioner omkring overnatning/indkvartering ved foreningsrelaterede arrangementer,

at forlænge tilmeldingsfristen  til søndag den 20.6.2021 


- Går du selv med tanker og ideer om måske at deltage?
- Kender du en', der måske overvejer at deltage i Sommerhøjskolen?

Sende en tilmeldingsblanket  til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


   3.6.2021

Så kom endelig den officielle udmelding, vi har ventet meget spændt på:

Grønt lys til sociale arrangementer – også med overnatning!

Kulturministeriet og Sundhedsstyrelsen er nu klar med retningslinjer og anbefalinger for sociale arrangementer med og uden overnatning. Bemærk, at der er tale om sociale arrangementer inden for det alm. Forsamlingsforbud – retningslinjer for sommerlejre forventes klar medio juni. 

Nu kan vi igen mødes til sociale arrangementer i den lokale idrætsforening – og det er endda muligt at kombinere det med overnatning på fx en træningsweekend eller lign.

Rammen er det almindelige forsamlingsforbud.

Der er grønt lys til sociale arrangementer med og uden overnatning, så længe de finder sted inden for det almindelige forsamlingsforbud på hhv. 50 personer indendørs og 100 personer udendørs.

Sociale arrangementer bør desuden afholdes inden for det enkelte hold eller faste gruppe, der træner sammen.

Ved planlægning af en tur med overnatning er det vigtigt, at de ansvarlige sikrer, at:

  • - der ikke opstår f.eks. mylder ved afrejse
  • - flest mulige aktiviteter afholdes udendørs
  • - der er klarhed over håndtering af opstået smitte undervejs. Der bør foreligge en plan for håndtering af personer med opståede symptomer under turen, herunder selvisolation indtil personen kan komme hjem.
  • Sundhedsstyrelsens smitteforebyggende råd vedr. rengøring, hygiejne, soverum, indeklima mv. efterleves.


Herfra skal blot lyde;
Vi troede på det, og nu er det en realitet... Vi gennemfører Sommerhøjskolen 2021 som planlagt.

Vi vil overholde alle de forskellige retningslinjer der er for at undgå/minimere smitterisiko, og vi opfordres selvfølgelig jer alle til at støtte om det!

Der er bla. krav om at deltagere i Sommerhøjskolen møder op med et coronapas, eller en negativ test. Testen må ikke være mere end 72 timer gammel.
- Vi undersøger og understøtter, at der undervejs i forløbet i uge 27 bliver mulighed for corona test, således at alle deltagere "er dækket ind" med enten coronapas eller negativ test resultat under hele forløbet!

Tilbud om indkvartering i Havet og Fjordens Hus, fredag den 2.7.2021 sidst på dagen:
Da flere kommer langvejs fra, og det måske kan knibe med offentlig transport "ude vest på" en god lørdag tidligt på dagen, - så tilbyder vi, at der kan indkvarteres fredag sidst på dagen/om aftenen.
Vi er nogle stykker fra arrangørgruppen, der møder op i Thorsminde fredag sidst på dagen - så døren til Havet og Fjordens Hus vil være åben!
Hvis du kommer sidst på eftermiddagen, kan vi tilbyde "fælles aftensmad" kl. 19:00 i Havet og Fjordens Hus - betalt individuelt på dagen.
Vi tilbyder at tage imod bestilling og afhentning af take away aftensmad fra Cafe Havglimt - se **vedhæftede billede af Menuplanen.

Ønsker du at indkvartere fredag den 2.7.2021 - og ønsker du at deltage i fælles aftensmad fredag kl. 19:00
- send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og meddel ca. ankomsttidspunkt og valg af mad fra menukortet fra Cafe Havglimt.

 
Der er nu tilmeldt 18 deltagere (7 ledige pladser), og vi vælger på baggrund af evt. usikkerhed for tilmelding ifm. manglende viden om overnatning/indkvartering, at forlænge tilmeldingsfristen  til søndag den 20.6.2021 

Kender du en', der måske overvejer at deltage i Sommerhøjskolen?  Opfordre vedkommende til at sende en tilmeldingsblanket: 

http://thorsminderoning.dk/images/2021Sommerhoejskole/Solo_Tilmeldingsblanket__Sommerhjskole_2021__11122020-ni.pdf  
til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

      27.5.2021

Vi har stadig troen på, at det i juli måned vil være muligt at gennemføre den planlagte Sommerhøjskole 2021.

Aktuelt er det IKKE tilladt at gennemføre foreningsarrangerede samlinger med overnatninger.

Det er meldt ud fra DFfR, - ligesom Kulturministeriet specielt bemærker, at netop overnatninger i foreningssammenhæng, ikke er tilladt, men umiddelbart fornemmes også at der arbejdes på dette, således at chancen for at denne restriktion måske ophæves, om ikke før, så ved næste trin i genåbningen den 11. juni 2021.

Vi holder "gryden varm", fortsætter med planlægningen af Sommerhøjskolen, og håber på det bedste - at der lettes på corona restriktionen omkring overnatning i foreningssammenhæng.

Så snart der kommer informationer, forhåbentlig med lettelse på denne restriktion, giver vi melding på dette, dels her på siden, men samtidig til alle tilmeldte deltagere!

2.5.2021

Overvejer du at tilmelde til TCR 2021 Sommerhøjskole med fokus på coastalroning,
så bør du nok også overveje at sende din tilmelding...!

Klubbens arrangørgruppe har tidligere besluttet, at der kan deltage max. 25 deltagere, og i skrivende stund er der 9 pladser tilbage!


Opslag om Sommerhøjskole 2021, PDF-fil til print   


Se hele Ugeprogrammet for dette spændende arrangement!
(Ret til ændringer forbeholdes - selvfølgelig alene til deltagernes fordel!)

Du kan tilmelde dig, ved at udfylde vores tilmeldingsblanket (PDF-format)

Print blanketten ud, udfyld denne, underskriv selv, og få en roleder fra din egen roklub til at attestere dine oplysninger på blanketten!

Scan blanketten ind og send til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

     16.2.2021

Vi modtager en lind strøm af tilmeldinger til Sommerhøjskolen 2021

Som tidligere udmeldt, tror vi på at corona situationen ændre sig til det bedre i løbet af det kommende forår, og hen over sommeren!
Derfor fastholder Thorsminde Coastal Roklub også planlægningen og gennemførsel af årets Sommerhøjskole med fokus på coastalroning.

- Det er yderst glædeligt at konstatere, at tilmeldingerne til vores arrangement i perioden 3. - 9. juli 2021, kommer ind i mailboksen i en lind strøm.

Se hele Ugeprogrammet for dette spændende arrangement!
(Ret til ændringer forbeholdes - selvfølgelig alene til deltagernes fordel!)


Gå ikke glip af en unik oplevelse i sommeren 2021,
- dette sikrer du ved at tilmelde dig Sommerhøjskolen med fokus på coastalroning 2021
Bemærk venligst; Vi har sat et max deltagerantal på 25.

Du kan tilmelde dig, ved at udfylde vores tilmeldingsblanket (PDF-format)

Print blanketten ud, udfyld denne, underskriv selv, og få en roleder fra din egen roklub til at attestere dine oplysninger på blanketten!

Scan blanketten ind og send til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Håber vi ses i Thorsminde i uge 27 / 2021....

Billede af Thorsminde - set lidt fra oven, 1979/80
Thorsminde Skole og Thorsminde hallen ses midt i billedet,
- NU Havet  og Fjordens Hus / Thorsminde Coastal Roklub


2.2.2021

Et spændende UGEPROGRAM for Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 2021 foreligger!


- Thorsmindes spændende lokalhistorie
- Roinstruktion, forbedre dit rotag teknisk!
- Naturpark Nissum Fjord
- Intro til og afprøvning af coastalroning ifm. turroning, kaproning 4/6 km. og Beach Sprint
- Geopark Nordvestjylland
- Materielkendskab ifm. coastalroning
- Solnedgang ved Bovbjerg Fyr
- Museumsbesøg
- Thorsminde Redningsstation
- Yoga
- Nak & Æd
- Socialt samvær og netværksdannelse
- osv.
- osv.

Se hele Ugeprogrammet for dette spændende arrangement!
(Ret til ændringer forbeholdes - selvfølgelig alene til deltagernes fordel!)- Deltag i TCR Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 2021, og oplev det hele "in live"!

Opslag om Sommerhøjskole 2021, PDF-fil til print   

Tilmeldingsblanket, PDF-fil til print

Følg også Thorsminde Coastal Roklub på Facebook @thorsminderoning &Thorsminde Coastal Roklub.

 

         24.1.2021

Læs vores "Appetitvækker" - med masser af informationer om kystbyen Thorsminde og omegn...

- Deltag i TCR Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 2021, og oplev det hele "in live"!

Opslag om Sommerhøjskole 2021, PDF-fil til print   

Tilmeldingsblanket, PDF-fil til print

Følg også Thorsminde Coastal Roklub på Facebook @thorsminderoning &Thorsminde Coastal Roklub.

 

      29.12.2020

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor meget roerfaring skal jeg have for at kunne deltage?
- Vi kræver gennemført roning i robåde i minimum 2 sæsoner. Du skal have en god viden om og erfaring med roning i robåd, og skal kunne håndtere "rorgænger" opgaver i en robåd, under ledelse af bådens ansvarshavende styrmand.

Skal jeg kunne ro med 2 årer, for at kunne deltage?
- Nej, det er ikke et krav, vi tilbyder også roaktivitet/instruktion til roere der prøver at ro med 2 årer for 1. gang!

Skal jeg have erfaring med coastalroning for at kunne deltage?
- Nej, blot du er frigivet som roer, kan du deltage. Vi tilbyder roaktivitet/instruktion i coastalbåde, også for uerfarne coastalroere ved Sommerhøjskolen!

Skal jeg være uddannet og godkendt DFfR langtursstyrmand, for at kunne deltage i Sommerhøjskolen?
- Nej ingen krav om dette, vi satser på at have nok af styrmænd, dels via arrangørgruppen, medlemmer af Thorsminde Coastal Roklub, og dels via tilmeldte deltagere, således at roaktiviteten gennemføres iht. bla. DFfR's langtursreglement og Thorsminde Coastal Roklubs roreglement!

Skal jeg have aflagt en svømmeprøve for at kunne deltage?
- Ja, det skal du. Du skal have gennemført en svømmeprøve, min. 300 meter, indenfor de sidste 12 måneder. Du skal føle dig sikker i og på vandet, og du skal kunne bjerge dig selv i vandet!

Kræves der noget specielt rent fysisk for at jeg kan deltage i Sommerhøjskolen?
- Ja, du skal have et "godt helbred", og have den fysiske tilstand, der er nødvendig, for at kunne ro ture på op til 20 km. uden skift undervejs.

Skal jeg være medlem af en roklub for at kunne deltage?
- Ja det skal du, dette for at sikre at alle deltagere er medlem af "Ro Danmark". Du skal have en leder fra en roklub, der med underskrift på tilmeldingsblanketten  kan attestere, at du er et nuværende klubmedlem, og dine oplysninger på tilmeldingsblanketten om roerfaring og evt. rettigheder er korrekte, hvorved du som deltager får en langturstilladelse fra din egen roklub.

Skal jeg/vi selv medbringe coastalbåde for at deltage?
- Nej, vi råder over det antal sæder og både, der er behov for ved arrangementet, og for at skabe fleksibilitet har vi endda flere sæder/både til rådighed, end vi har behov for!

Tilbyder I roning i inriggerbåde og eller kajakker?
- Nej, Thorsminde Coastal Roklub er landets eneste "rene" coastal roklub, og Sommerhøjskolen har alene tilbud målrettet coastalroning!

Skal jeg have min egen redningsvest med?
- Nej, vi som arrangører sikrer, at der er oppustelige redningsveste til alle deltagere.

Hvis jeg ikke er uddannet/godkendt DFfR langtursstyrmand, er der så mulighed for at jeg kan prøve at ro Coastal single sculler (C 1x)ved Sommerhøjskolen (som roer i en single sculler er roeren altid bådens ansvarshavende styrmand)?
- Ja, vi arrangerer instruktion/prøveroning osv. i Coastal single scullere, dette sker i en "ro-kravlegård" i beskyttet farvand, hvor aktiviteten er overvåget og kontrolleret af uddannede ro instruktører.

I skruer op for mere coastalroning, og for flere af coastalroningens facetter i 2021. Kræver dette noget mere/anderledes af mig som deltager?
- Som det primære kræver det, at du er interesseret i at opleve disse forskellige og også nye facetter, og så lægger vi ud med forskellige niveauer, således at alle får en god oplevelse af indsatsen!


Sidder du med flere uafklarede spørgsmål, inden du udfylder og afsender din tilmelding, så skriv meget gerne til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til én fra arrangørgruppen (se  kontakt oplysninger i vores opslag) og vi skal forsøge at besvare disse spørgsmål…!

 25.12.2020

Thorsminde Coastal Roklub er nu klar med opslag om TCR Sommerhøjskole
- med fokus på coastalroning 2021,
og samtidig er der mulighed for tilmelding til Sommerhøjskolen!

                     
 -  Side/Opslag om Sommerhøjskole 2021  &  Opslag om Sommerhøjskole 2021, PDF-fil til print 
                      -  Side/Tilmelding til Sommerhøjskole 2021   &  Tilmeldingsblanket, PDF-fil til print

 

 7.12.2020

TCR's arrangørgruppe for Sommerhøjskolen har evalueret på Sommerhøjskolen 2020, og på baggrund af deltagernes og arrangørernes indstillinger m.m. er det besluttet at Thorsminde Coastal Roklub arrangerer endnu en Sommerhøjskole i 2021.

- Vi arbejder aktuelt på at opslag med info om "TCR Sommerhøjskolen - med fokus på coastalroning 2021"

Så snart vi har materialet klar, bliver det lagt op her på siden!