Thorsminde Coastal Roklub

TCR "Hygge Ro-weekend" den 24,-26.6.2022
Så er planen ved at være tegnet, og der kan informeres lidt om arrangementet.Vi er aktuelt 11 deltagere (hel/delvis) tilmeldt arrangementet. Vi regner med at den sidste plads, - vi har 12 sæder i coastalbåde i TCR, bliver besat i løbet af et par dage.
- Skulle der komme yderligere tilmeldinger klarer vi også dette, ved lån af coastalbåd/e i anden roklub!

Tilmelding til dette arrangement, skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - og gerne snarest muligt af hensyn til den endelige planlægning.


Vi har booket Havet og Fjordens Hus (HFH), Skolegade 25, Thorsminde til vores ophold, og vi regner med, at vi er nogle stykker, der er i HFH fra fredag eftermiddag ca. kl. 15:00, hvor der er mulighed for indkvartering.
Da et par deltagere ønsker at blive i Thorsminde indtil mandag den 27.6, er HFH booket til mandag.

HFH rummer et par sovesale med køjesenge, - med gode madrasser. Herudover findes en del gode løse madrasser, som kan placeres rundt omkring i HFH, så medbring sovepose/sengetøj.

Der planlægges med fælles aftensmad fredag aften 24.6. kl. 19:00 - vi håber de deltagere, der ønsker at være med til dette måltid, kan være fremme til kl. 19:00
Deltagere, som ikke kan være fremme til kl. 19:00 bedes meddele dette, - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Ellers satser vi på at weekenden klares ved fælles hjælp og indsats fra alle deltagere. Der er sikret en overordnet madplan, der bliver handlet ind lokalt, og resten klarer vi ved fælles hjælp!

Vi planlægges  roningen løbende undervejs, - der vil være mulighed for en rotur allerede fredag eftermiddag, hvis nogen ønsker dette. Vi planlægger med at afslutte weekenden medio søndag eftermiddag.

Weekendtasken skal nok rumme lidt af hvert,- til både tørt og vådt. Medbring meget gerne en tæt drybag, til at have med i båden til private ejendele, ekstra beklædning osv.
Da vi nok skal "vade i land" ved evt. landgang, anbefales det, at have neopren sko/støvler med til brug ved roningen/landgang!
HFH tilbyder også mulighed for vildmarksbad og sauna, så badetøj bør også lægges i weekendtasken!
  
Betaling for deltagelse i dette arrangement:
De fælles udgifter forbundet med dette arrangement fordeles ligeligt mellem alle deltagere. Afregning sker når alle fælles udgifter er foreliggende - enten sidst på weekend-arrangementet eller efterfølgende opkrævet via mail!

Drikkevarer:
Øl/vin/vand kan købes hele weekenden, selvfølgelig til billige TCR-priser!

Både:
Vi benytter en DFfR udstationeret coastal 2x, og TCR-klubbåde!

De deltagere, som ikke er TCR-medlemmer, skal huske at søge en langtursbevilling i egen roklub, målrettet deltagelse i dette arrangement, - roning på Nissum Fjord, og hvis vejret er til det, på Vesterhavet.


Vi glæder os til at møde jer alle i Thorsminde.

   
       


-11.6.2022/ni

Facebook

Kalender


Copyright © 2015.