Thorsminde Coastal Roklub

Kom og hør om Thorsminde Coastal Roklubs nye vintertilbud - eRoning

Så starter den indendørs rosæson snart!!!

Thorsminde Coastal Roklub TCR) indgår i denne vinter et samarbejde med Thorsminde Idræts Forening (TIF) omkring PR/promovering og afvikling af vinter aktiviteter.
TCR gennemfører nu tilbud om eRoning https://www.eroning.dk/

- eRoning er træning på roergometer, hvor du/holdet følger en træner/instruktør via nettet
- eRoning er for dig, der gerne vil i god form, samtidig med at du bliver underholdt. Det er let tilgængeligt, og kræver kun, at du har adgang til en romaskine og en telefon/iPad/tablet. Du kan både træne alene, i et fitnesscenter eller med et hold hjemme i din roklub. Du kan træne eRoning uanset hvilken romaskine du har.
- eRoning er udviklet af Dansk Forening for Rosport


- TCR tilbyder eRoning, dels som individuel aktivitet (træn i TCR, hvornår du vil), og dels som holdaktivitet 1 x ugentlig, foreløbig den kommende vinter!
- TCR sikrer der er romaskiner, PC for adgang til programmer og instruktion via nettet, storskærm og lydanlæg osv..


Thorsminde Coastal Roklub er aktuelt i gang med planlægning og praktisk etablering af dette tilbud/anlæg, og eRoning i TCR får præmiere ved 1. hold/træningsaften i Thorsminde Hallen, mandag den 10.10.2022 kl. 19:00


Kom forbi Havet og Fjordens Hus (biologi lokalet) nu fredag den 2.9.2022 fra kl. 18:30
Gitte, rochef i Thorsminde Coastal Roklub, vil være til stede og fortælle/vise alt om roklubbens nye tilbud for TCR klubmedlemmer.Roklubbens bestyrelse er i gang med at fastlægge og udmønte en ny medlemskategori i klubben, med forventet godkendelse ved den ordinære generalforsamling i 1. kvartal 2023!
- Ergometer medlemskab, med mulighed for træning (hold og individuelt) 24-7-365 - og ikke mindst være med i et godt fælles socialt miljø i klubben!
- Et ergometer medlemskab i TCR vil koste kr. 250 årligt!


31.8.2022-ni
 
 

Facebook

Kalender


Copyright © 2015.