Thorsminde Coastal Roklub gennemfører (selvfølgelig! ) nu for 4. år i træk:

TCR Sommerhøjskole - med fokus på coastalroning
Lørdag d. 25.6. til fredag den 1.7.2022


Arrangør:
Thorsminde Coastal Roklub (TCR)

Havet og Fjordens Hus
Skolegade 25
Thorsminde

Når der foreligger nye informationer om TCR Sommerhøjskolen 2022, bliver dette lagt på denne side...


23.5.2022

Sommerhøjskolen med fokus på coastal roning 2022, er desværre aflyst.
Arrangørgruppen for højskolen har besluttet at aflyse arrangementet grundet for få tilmeldinger.

Trods en endnu tid inden deadline for tilmelding, har vi valgt at aflyse, at hensyn til de 9 tilmeldte, således der forhåbentlig er mulighed for at arrangere alternativ ferie/aktivitet i uge 26.
Ligeledes af hensyn til den grundlæggende planlægning af højskolen, idet det er på nuværende vi skal lave endelige bindende aftaler med "leverandører" af ydelser til højskolen osv...

- Vi skønner det er umuligt at få yderligere 8-9-tilmeldinger ind, inden deadline for tilmelding, og vi skal minimum have 17-18 deltagere, for at få tingene til at hænge sammen!

Vi beklager meget denne aflysning, men har tanker og ideer til nye tiltag for næste år i Thorsminde!

Der arbejdes på at gennemføre en "hygge ro-weekend" for de, af de tilmeldte der måtte ønske dette, og i øvrigt andre roere der kan have lyst til at være med, således der bliver arrangeret et weekend-ophold med coastalroning og godt socialt samvær i havet og Fjordens Hus, fredag den 24. - 26.6.2022.


Kan nu oplyse, at "hygge-ro weekendden 24.-26.6.2022 gennemføres, dette på baggrund af flere positive tilbagemeldinger!

Der udsendes snarest info om denne "hygge-ro weekend",- ligesom der lægges opslag her på siden, med mulighed for konkret tilmelding, dels fra tidligere tilmeldte v Sommerhøjskolen og dels andre interesserede roere...

Hold øje med denne hjemmeside og Facebook @thorsminderoning og Thorsminde Coastal Roklub


22.4.2022

Ugeprogrammet for Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 2022 er opdateret!

Ugeprogrammet rummer nu også et besøg af oceanroerne Christian Havrehed og Sun Haibin, som dels viser der oceanrobåd frem for højskolens deltagere, med mulighed for også at prøve at ro denne oceanrobåd, og dels afholder de et foredrag om to eventyrer (Christian Havrehed og Sun Haibin), der ror Danmark rundt for at sætte fokus på et renere havmiljø.
De er de første, der forsøger at ro Danmark Rundt i en robåd. Christian Havrehed er også første dansker til at ro over et ocean. Hans kinesiske makker, Sun Haibin, er første kineser, og asiat, til at ro over et ocean.
I 2001 roede de 5.000km over Atlanterhavet på 56 dage, for at slå et slag for international forståelse (se www.yantu.com).

Her 21 år senere trykker alderdommen lidt, og de ror derfor Danmark Rundt som en opvarmningstur til 2023, hvor de ror fra Kina via Korea til Japan for at finde Eliksiren til det Evige Liv. De følger i kølvandet på Xu Fu, en kinesisk troldmand, som i 209 f.k. blev sent ud af Kinas første kejser, ham med terrakottakrigerne, for at hente Eliksiren hos guderne i havet øst for Kina.
Forhåbentlig finder de Eliksiren, og efter foredraget vil det naturligvis være muligt at forudbestille en flaske af eliksiren til en favourabel pris…

Et underholdende og anderledes foredrag, med spænding, hvaler, bylder på bagen, humor, kinesisk historie, venskab, og god energi rørt sammen til en eventyrlig medrivende fortælling, man sent glemmer!

  


Se ugeprogrammet for Sommerhøjskole 2022


7.3.2022

Ugeprogrammet for Sommerhøjskole med fokus på coastalroning 2022 foreligger!

Sommerhøjskolens uge program er udarbejdet.
Der vil kunne forekomme ændringer, - og hvis dette, selvfølgelig kun til deltagernes fordel!
29.1.2022

Så er der lys ude for enden af tunellen, - og det er ikke et modkørende tog!

Vi har rundet årsskiftet, vi har taget hul på 2022, foråret venter forude (skrevet imens stormen raser derude, med aktuelt vindstød op til 35 m/s i Thorsminde), og allerbedst, - vi er i fuld gang med at forberede Sommerhøjskolen med fokus på coastalroning 2022, alt imens tilmeldingerne kommer ind i vores mailboks!

Det er meget glædeligt vores tilbud i Thorsminde bliver taget godt imod,- dejligt at roere vil være med til de gode oplevelser, der venter ved den kommende Sommerhøjskole 2022 i TCR.

Læs mere om vores Sommerhøjskole 2022!

Vil du sikre dig en plads ved sommerens Sommerhøjskole i TCR, print tilmeldingsblanketten ud, udfyld, scan ind, og sendt blanketten til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Nogle deltagere har efterspurgt en liste over tilmeldte, for evt. at kunne arrangere samkørsel til Thorsminde/retur ifm. deltagelse i Sommerhøjskolen.
En sådan liste vil blive udarbejdet og udsendt fra arrangørerne, også i så god tid, at der kan arrangeres evt. samkørsel.


         
26.11.2021

TCR's arrangørgruppe for Sommerhøjskolen 2021 har evalueret på Sommerhøjskolen 2021, og på baggrund af deltagernes og arrangørernes indstillinger m.m. er det besluttet at Thorsminde Coastal Roklub arrangerer endnu en TCR Sommerhøjskole i 2022, - dette bliver den 4. TCR sommerhøjskole i træk - og vi glæder os til at komme i gang!

Der er nedsat en arrangørgruppe for TCR Sommerhøjskolen 2022, gruppen består af:

Gitte K Pedersen / TCR
Annie Kaalby  /  Egå Rosport og TCR
Finn Klaustrup  / TCR
Hother Hennings  /  Aarhus Roklub og TCR
Niels Iversen  /  Aarhus Roklub og TCRArrangørgruppen er klar med opslag/info for TCR Sommerhøjskole - med fokus på coastalroning 2022, 
og samtidig er der mulighed for tilmelding til Sommerhøjskolen!

                       -  Opslag om Sommerhøjskole 2022, PDF-fil til print 

                      -  Tilmeldingsblanket, PDF-fil til print

Arrangørgruppen er i gang med at udarbejde et uge-program for Sommerhøjskolen. Dette bliver lagt her på siden, så snart det er færdigt til offentliggørelse!